17 Juli
2010-07-17 <3 10:50:57
Allmänt

hej där igen:D vi skulle ju till vatten land i går.. så vi gick dit kollade priserna det ksotade 210 svenska kronor så vi väntar lite med det vi tar det bland dom sista dagarna så man vet hur mycket pengar man har kvar.
Så i stället blev det stranden igen. lika skönt denna gång hade även med oss cuklopen så slipper man få allt jövla salt i ögonen för det svider som faan.

I går kväll så blev det ner till alla resturanger och sen tivolit igen, men vi kom på rätt dag denna dag:) det var massa fyverkerier:D jippi, det tråkiga va vi satt och väntade på våran mat så vi hade fått läsk och så, sen ramlar det ner massa aska på borden inte så trevligt. Men fyverkerierna var fina:)

Nu kommer nog det bästa^^ när vi åkte hem i går så skulle vi åka en annan runda hem för att kolla på en sak, det var ju nått vi inte skulle ha gjort. gissa varför jooooooooo för att polisen stog där. DOM STOPPADE OSS:)
Men det var ingen fara dom kollade in genom rutan sen fick tom gå ur. han fick även öppna bagaluckan men dom kollade knappt, sen bara att åka.. men man blir ju lite nervös när man blir stoppade av en polis utomlands när man inte kan språket..

Bilderna på fyverkerierna så har jag en jävla lampa som kom med på alla bilder as irriterande, men försöker ta bort det så mycket som möjligt:) Den ända bilden som är bra är det första som är lila för då hade det ej kommit nån rök som det är på alla andra bilder:(

Sitter nu här inne och ska äta frukost. i dag blir det bara en dag hemma vid poolen tror vi men det kan ju ändra sig lika fort..












Nu har ni lite nya kort:) ska slänga upp en film på på fyverkerierna, coh sen en på när vi var på väg til spanien:)











Detta van jag och älskling i förrgår och i går:D 2 i förrgår och 5 i går


Kramiz Josse
Postat av: pelle

mmmmm....ska bli gött..ta med hem till pappsen...en Bacardi Razz av något slag skulle sitta fint med...tack tack,,

2010-07-17 @ 13:05:51
Postat av: josse

det ska vi kunna fixa till dig:D

2010-07-17 @ 13:44:50
URL: http://uunderstatment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0